Mazda Autoverzekering

Natuurlijk heeft u liever niet dat een reparatie aan uw auto nodig is. Maar als het nodig is, dan biedt de Actua Mazda Autoverzekering nèt dat stapje extra. In geval van schade kunt u bij ons als dealer terecht en originele Mazda accessoires zijn gratis meeverzekerd. Bovendien vindt de reparatie plaats met originele Mazda onderdelen. Dat geeft een zeker gevoel.

Kiest u voor onze Allrisk verzekering? Dan krijgt u als eigenaar van uw Mazda t/m 10 jaar garantie! 

Profiteer nu van een speciale aanbieding op de Mazda Allrisk Autoverzekering: Betaal de 1e drie maanden geen premie!

Bekijk de brochure 

Premie berekenen

Image
Vrouw leunend tegen Mazda MX-30

t/m 10 jaar garantie, inclusief de fabrieksgarantie

Extra garantie is handig als u opeens langs de weg staat met een spontaan technisch defect aan uw auto. Was u daar maar voor verzekerd. Dat kan!

Met onze Allrisk verzekering verlengen wij de garantie van standaard 3 jaar tot en met 10 jaar (120 maanden). U moet daarvoor wel ieder jaar tijdig voor het onderhoud naar ons als Mazda dealer en bij aankoop van een Mazda occasion moet de onderhoudshistorie bekend zijn.

De garantie vervalt als de auto ouder is dan 10 jaar (120 maanden) of als de kilometerstand 180.000 km heeft bereikt.

Na afsluiten van de Allrisk autoverzekering heeft u bij schade en garantieclaims recht op 100% vergoeding van het arbeidsloon. Dit geldt voor maximaal 10 jaar na datum afgifte van het eerste kentekenbewijs. Zónder dat u hiervoor extra betaalt.

Na onderhoudsbeurt de auto gewassen en gestofzuigd. En pepermuntjes voorin!
Albert van der Sluis
Image
Mazda Service Garantie

Servicepas

Bij onze Allrisk autoverzekering krijgt u jaarlijks een Service Pas. Deze gratis Service Pas kunt u inleveren bij het autobedrijf waar u uw auto gekocht heeft en geeft korting op onderhoud en/of APK. Dit onderhoud is noodzakelijk om de garantie te behouden.

Afhankelijk van de cataloguswaarde van de auto levert deze Service Pas een vergoeding op van minimaal € 30,-. Dit voordeel kan oplopen tot maar liefst € 100,-.

Wilt u een offerte ontvangen?

Laat dan onderstaand uw gegevens achter, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u een nieuwe auto gekocht of weet u uw kenteken niet? Laat dit veld dan leeg.
Image
Rob & Robin Doruijter

Rob & Robin Doruijter

Verkoopadviseurs

Disclaimer

Maximaal t/m het 10e jaar garantie (inclusief fabrieksgarantie), gerekend vanaf de datum van afgifte van het eerste kentekenbewijs. Bij de Allrisk autoverzekering van VerzekerJeMazda.nl, heeft u als klant recht op de garantiedekking als u ieder jaar zorgt voor tijdig onderhoud. Bij occasions moet de onderhoudshistorie bij ons bekend zijn.