Aangenaam efficiënt

 

Wij breiden ons modellengamma uit met de Mazda2 Hybrid, die leverbaar wordt naast de Mazda2.

Iedereen kan nu elektrisch rijden met de Mazda2 Hybrid. Deze auto laat zien dat je super efficiënt kunt rijden, zonder in te leveren op rijplezier. De energie die vrijkomt bij het afremmen en uitrollen, gebruikt de auto om de batterij op te laden. Super efficiënt.

De Mazda2 Hybrid is standaard voorzien van een airbag tussen de voorstoelen en een breed pakket aan veiligheidssystemen, die standaard zijn op iedere uitvoering. De Mazda2 Hybrid scoort dan ook als één van de meest veilige auto’s in zijn klasse.

Ook is de Mazda2 Hybrid lekker compact. Ideaal voor in de stad. Van binnen is de auto meer dan compleet. Van multimediasysteem tot aan automatische airconditioning, alles is aanwezig.

Vanaf het voorjaar 2022 wordt de Mazda2 Hybrid verwacht bij Moerman Jansen.

Vraag direct een offerte aan

Wat maakt de Mazda2 Hybrid zo uniek?

 

 

Hybride rijden

Standaard de veiligste

Standaard automaat

Beschikbaar in 3 uitvoeringen

Pure

De Mazda2 Hybrid is standaard uitgerust met onder meer uitgebreide veiligheidssystemen, een 7-inch multimediasysteem en een rijk aanbod aan comfortopties. Dit alles voor een scherpe vanafprijs van € 24.990 voor de Pure uitvoering en altijd standaard met automaat.

 

Agile

De Agile uitvoering heeft het perfecte assortiment aan comfort opties en is verkrijgbaar vanaf € 27.390. Bovenop de complete standaarduitrusting kun je rekenen op onder meer een achteruitrijcamera, luxere bekleding, een 8-inch multimediascherm en stuurwiel-/stoelverwarming.

Select

Mag het je aan niets ontbreken? Ga dan voor ultieme luxe met de Select uitvoering vanaf € 30.790. Deze aantrekkelijke uitvoering combineert de luxueuze uitrusting van de Select met een stijlvol interieur met onder andere climate control in twee zones, draadloos opladen en sportievere stoelen.

 

Interesse in de Mazda 2 Hybrid?

Vul dan onderstaand formulier in, dan neemt één van onze verkoopmedewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op.

Type
Aanhef
Image
Rob & Robin Doruijter

Rob & Robin Doruijter

Verkoopadviseurs

Disclaimer

*De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. 

** Euro NCAP bron: Euro NCAP | Het Europese beoordelingsprogramma voor nieuwe auto's

Mazda2 Hybrid 2022 vanaf € 22.890. Gemiddeld verbruik Mazda2 Hybrid 2022 van 3,8 tot 4,0 liter per 100 km / van 26,3 tot 25 km per liter / CO2-uitstoot van 87 tot 92 g/km. Alle technische gegevens zijn onder voorbehoud van de officiële homologatie en kunnen mogelijk nog aangepast worden. Genoemde prijzen zijn incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.