Image
CarProf MoermanJansen

CarProf Moerman Jansen Alblasserdam

U kunt bij ons terecht voor onderhoud van alle automerken en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. CarProf Moerman Jansen is in de Alblasserwaard, Drechtsteden en omstreken al jarenlang bekend als Mazda-& SsangYong dealer en occasion specialist. Altijd een ruime voorraad nieuwe auto’s en met CarSelexy ook een heel ruime voorraad jonge occasions van dealerkwaliteit. U kunt bij ons terecht voor iedere vorm van onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel. En via Autohopper kunt u eenvoudig en goedkoop een personenauto of bestelbus huren. Tevens voor financiering en verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres.

Image
CarProf

 

Auto onderhoud bij CarProf Moerman Jansen

 

Regelmatig auto-onderhoud is van groot belang. Bent u op zoek naar een goed adres voor een onderhoudsbeurt van uw auto? Onze goed opgeleide monteurs beschikken over de kennis, het gereedschap en de originele onderdelen die nodig zijn om het onderhoud van uw auto zo goed mogelijk uit te voeren.

 

Het onderscheid tussen een grote beurt en een kleine beurt bestaat eigenlijk niet meer: de fabrikant van uw auto heeft namelijk precies voorgeschreven bij welke kilometerstanden wat voor onderhoud uitgevoerd moet worden. Wij werken met een actuele database waar deze voorschriften te vinden zijn. Zo wordt bijvoorbeeld aangeraden om elke 20.000 kilometer de interieurfilters te vervangen. Bij 120.000 kilometer kan de distributieriem aan de beurt zijn. De CarProf monteur van Moerman Jansen controleert daarom eerst vooraf uw auto op kilometerstand en staat van onderhoud. Wanneer duidelijk is wat er moet gebeuren, ontvangt u een offerte die uitvoerig besproken wordt. Pas daarna voert CarProf Moerman Jansen het onderhoud uit.

LeaseProf

Als leaserijder bent u een zakelijke rijder en wilt u natuurlijk snel, goed en probleemloos geholpen worden met het onderhoud van uw auto.

Verzekerd van optimale dienstverlening

Bij elk LeaseProf-bedrijf bent u en alle zakelijke rijders verzekerd van gekwalificeerde medewerkers, optimale dienstverlening en vakkundig onderhoud. Maar ook van haal- en brengservice of vervangend vervoer, een persoonlijke benadering en een ontvangstruimte waar verse koffie klaar staat. Het LeaseProf autobedrijf houdt zich aan de Bovag Gedragscode.

Zonder risico

Iedere LeaseProf-vakman heeft up-to-date kennis van de laatste technieken. Ongeacht merk of type auto. Uw veiligheid staat voorop. Daarom worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties. Dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

Maak nu afspraak

Maakt u een afspraak, dan kunt u gegarandeerd binnen vijf werkdagen terecht. En met een representatief aantal deelnemende autobedrijven is er altijd een LeaseProf-bedrijf dat bij u past.

Voordelen van LeaseProf

Afspraak is snel gepland

AFSPRAAK IS SNEL GEPLAND

Klantvriendelijk

KLANTVRIENDELIJKHEID

Kwaliteit

KWALITATIEF HOOGSTAAND

Veiligheid

Veiligheid voorop

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Image
CarProf MoermanJansen Gate

Waarom CarProf bij MoermanJansen

CarProf Moerman Jansen gebruikt bij een onderhoudsbeurt uitsluitend A-merk onderdelen. Al het onderhoud wordt volgens fabrieksvoorschrift uitgevoerd en zonder sporen achter te laten in uw auto, stoel- en stuurhoes worden pas verwijderd bij afgifte van uw auto.

Vragen over CarProf of persoonlijk contact?

Image
Ronald Molendijk

Ronald Molendijk

After Sales Specialist / Autoverhuur