Image
Mazda

Private lease bij Moerman Jansen

Wij leggen u graag uit wat Mazda private lease inhoudt en wat Moerman Jansen voor u kan betekenen. Wilt u meer weten over operational lease of financial lease, ook dat leggen wij u graag uit!

Private lease wordt steeds populairder. Dat merken wij bij Moerman Jansen ook. Steeds meer van onze klanten sluiten een private lease contract bij ons af. En dat is natuurlijk niet voor niets. Met private lease rijdt u als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Hiervoor sluit u een contract af voor 24 tot wel 60 maanden met een maximaal aantal kilometers per jaar. Natuurlijk is elke berekening maatwerk en wij nodigen u dan ook graag uit voor een offerte!

Image
Mazda MX-30

De voordelen van private lease

Het fijne aan private lease is dat uw wegenbelasting, all-riskverzekering, pechhulp, onderhoud, banden, rente, afschrijving én afleverkosten zijn inbegrepen in het maandbedrag dat u betaalt. Op deze manier hoeft u zich niet druk te maken over onverwachte rekeningen.

Moerman Jansen voor service en onderhoud bij private lease

U kunt bij Moerman Jansen altijd met uw auto terecht als er iets mis is, want wij blijven bij Moerman Jansen het aanspreekpunt voor service en onderhoud aan uw Mazda. Wel zo fijn om een vast aanspreekpunt te hebben, die ook nog eens een officiële Mazda dealer is.

Daarnaast dragen wij het Mazda Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is samen met de Consumentenbond gemaakt. Hierdoor kunt u op een verantwoorde manier een private lease contract bij Moerman Jansen afsluiten.

Image
Mazda2

Hoe gaat private lease bij Moerman Jansen in zijn werk?

Allereerst moet u uw droomauto vinden. Wij hebben een groot aantal auto’s in ons assortiment die geschikt zijn voor private lease. Als u uw droomauto heeft gevonden, dan kunt u uw verwachte kilometrage bepalen. Vaak is dit 10.000, 15.000 of 20.000 kilometer. Vervolgens kunt u bepalen hoe lang u uw private lease contract wilt laten lopen. Dit kan 24 maanden zijn, maar ook 36 of 48 maanden. Als u weet welke auto u wilt, hoeveel kilometer u per jaar van plan bent om te rijden en wat de looptijd is, dan kunt u in principe binnen 24 uur in uw nieuwe auto rijden!

Geïnteresseerd in Private Lease bij MoermanJansen?

Image
Robin Doruijter

Robin Doruijter

Sales & Marketing

Kan ik na het ondertekenen van mijn leasecontract nog annuleren?

Ja, er geldt een wettelijke termijn van 14 dagen bedenktijd, tenzij u een verklaring van afstand van bedenktijd ondertekend.

Wat is inbegrepen bij private lease bij Moerman Jansen?

Wegenbelasting, all-riskverzekering, pechhulp, reparatie/onderhoud, banden, rente, afschrijving én afleverkosten.

Wat is niet inbegrepen bij private lease bij Moerman Jansen?

Brandstof is niet inbegrepen, je zult dus zelf nog moeten tanken. Ook het betalen van parkeertickets, boetes en tol is niet inbegrepen.
Let op! Er wordt ook aan het einde van de looptijd een opname van beschadigingen gemaakt aan de auto en als die buitensporig zijn wordt hiervan wel een deel doorbelast aan de gebruiker. Ook wordt het kilometer totaal opgenomen en als dat het vooraf aangegaan aantal sterk overschrijdt dan wordt er een meerprijs per kilometer doorbelast. Vooraf staat dit ook duidelijk in het contract.

Toon meer