Image
Mazda-mx5

Disclaimer

Disclaimer

Moerman Jansen B.V. stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan één van onze websites. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om fouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Foto’s of afbeeldingen
Helaas zijn wij niet in staat om van al onze modellen (exacte) afbeeldingen weer te geven, overeenkomstig met de aangeboden aanbieding of berekening. Het kan voorkomen dat een getoond model niet het actiemodel is, waarvoor de aangegeven vanafprijs of actieprijs geldt.

Kopie recht:
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Moerman Jansen.

Informatie op onze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals tekst, afbeelding, of anderszins mag niet worden gewijzigd, gekopieerd of gebruikt worden voor anderen zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de directie van Moerman Jansen.

Veiligheid
Onze website wordt dagelijks gecontroleerd op virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan niet worden gegarandeerd door Moerman Jansen evenals de links naar andere, door ons doorverwezen websites.

Vragen of opmerkingen
Heeft u vragen of opmerkingen over onze disclaimer, dan kunt u deze schriftelijk richten tot de directie van Moerman Jansen B.V., postbus 1077, 3350 CB Papendrecht