Mazda CX-5 teller

Lease

Ontdek de mogelijkheden van leasing

Moerman Jansen is uw adviseur op het gebied van leasing. Of u nu particulier of zakelijk een auto zoekt, wij adviseren u graag.

Wij vertellen u graag wat meer over de mogelijkheden.

Mazda MX-5 Roadster interieur

Private lease

Aan alles gedacht

Private lease is momenteel de populairste leasevorm in autoland. Private Lease betekent dat je een vast maandbedrag betaalt en daarvoor een nieuwe auto rijdt. Je sluit een contract af voor 24, 36 of 48 maanden en een maximaal aantal kilometers per jaar. Na het aflopen van je leasecontract heb je het recht op eerste koop. Wegenbelasting, all-riskverzekering, pechhulp, onderhoud, banden, rente, afschrijving en afleverkosten zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag.

Momenteel bieden wij voor private lease alleen Mazda modellen aan.

SsangYong Rexton

Operational lease

U mag een nieuwe auto gaan leasen? Onze adviseurs vertellen u graag meer over operational lease.

Om een zo scherp mogelijk leasetarief aan te kunnen bieden gaan wij samen met u op zoek naar de beste en voordeligste leasemaatschappij. Indien u op zoek bent naar een Mazda maken wij graag een offerte voor u namens Mazda Leasing, onze vaste leasepartner. Mazda Leasing hanteert in de meeste gevallen het allerscherpste leasetarief.

Bent u gebonden aan een vooraf afgesproken leasemaatschappij? Wij maken graag een offerte op maat die u kunt indienen bij uw leasemaatschappij.

Mazda6 SDN en SB

Financial lease

U mag een nieuwe auto gaan leasen of u wilt uw auto zakelijk aanschaffen? Onze adviseurs vertellen u graag meer over financial lease.

Wij maken op uw wens direct een offerte voor u namens Findio, onze vaste financieringspartner. Met lage rentepercentages en soepele voorwaarden een gewaardeerde partner in financieringen bij onze klanten.

Uiteraard kunnen wij ook de particuliere klant bedienen en een financieringsvoorstel op maat maken.

Findio