Mazda modellen

Private lease

Aan alles gedacht

Aan alles gedacht

All-in Mazda rijden voor een vast bedrag per maand? Dan bent u bij Moerman Jansen op het juiste adres. Moerman Jansen blijft gedurende de contractsperiode uw aanspreekpunt voor service en onderhoud.

Mazda Private Lease heeft het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld, waardoor je veilig en verantwoord een Private Lease contract kunt afsluiten.

Keurmerk private lease

 

Mazda CX-5

Wat is private lease?

Private Lease betekent dat je een vast maandbedrag betaalt en daarvoor een nieuwe auto rijdt. Je sluit een contract af voor 24, 36 of 48 maanden en een maximaal aantal kilometers per jaar. Na het aflopen van je leasecontract heb je het recht op eerste koop. Wegenbelasting, all-riskverzekering, pechhulp, onderhoud, banden, rente, afschrijving en afleverkosten zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag.

 

Bekijk ons aanbod

Met ons ruime assortiment modellen is er altijd wel een Mazda voor u! Bekijk hieronder welke Mazda bij u past.

Mazda2

Mazda2

Vanaf € 275,- per maand

Een luxe interieur, rijke standaarduitrusting en krachtige motor. De Mazda2 is in zijn segment de meest verfijnde en complete auto.

Mazda3 HB & SDN

Mazda3

Vanaf € 409,- per maand

Ontdek de nieuwe Mazda3. Een combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en puur vakmanschap, waarmee we alle verwachtingen overtreffen, zelfs die van onszelf.

Mazda6 SDN en SB

Mazda6

Vanaf € 505,- per maand

Met een uitermate verfijnd design en nieuw niveau van rijplezier is de Mazda6 met recht het topmodel van Mazda. Dankzij de KODO designfilosofie is het ook een auto waar je naar omkijkt, elke keer opnieuw. Stap je in, dan merk je helemaal wat vakmanschap betekent. Een uiterst verfijnde afwerking is namelijk de standaard. 

Mazda CX-3

Mazda CX-3

Vanaf € 359,- per maand

De Mazda CX-3 heeft onlangs een subtiele update gehad. Of liever, upgrade. In lijn met het Japanse KODO design zijn zowel het exterieur als het interieur op talloze punten vakkundig aangescherpt, waardoor hij nog mooier oogt. 

Mazda CX-30 exterieur

Mazda CX-30

Vanaf € 425,- per maand

De nieuwe Mazda CX-30 is een klasse apart. Deze gloednieuwe crossover is een schoolvoorbeeld van ons veelgeprezen vakmanschap. Dat klinkt niet alleen veelbelovend. Dat is het ook.

Mazda CX-5

Mazda CX-5

Vanaf € 499,- per maand

De nieuwe Mazda CX-5 is op alle fronten hoog. De hoge instap, de hoge trekkracht en het hoge afwerkingsniveau maken de verwachtingen meer dan waar. Maar het zijn de rijeigenschappen die hem echt naar grote hoogte brengen. Door een uitgebalanceerd onderstel stuurt hij als een sportieve sedan, waardoor elke bestuurder zich één voelt met de auto. En dat is ongekend voor dit segment.

Mazda MX-5 Roadster en RF

Mazda MX-5

Vanaf € 455,- per maand

Bij de nieuwe Mazda MX-5 hoef je niet te lang stil te staan. De MX-5 is niet voor niets ontworpen voor zijn rijplezier. Daarnaast is de MX-5 een lust voor het oog dankzij het KODO design. Stap in, voel de wind door je haren en geniet van elke rit die je maakt. 

Mazda MX-30 EV

Mazda MX-30

Vanaf € 515,- per maand

Onze 100% elektrische crossover is nu direct te bestellen bij de Mazda dealer als gelimiteerde First Edition. Kiezen voor de MX-30 is daarmee heel gemakkelijk: voorzien van alle uitrusting die je maar kunt wensen, je kiest alleen nog de kleur en het interieur.

 

Disclaimer

 

Mazda Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing. De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1525 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0381. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod.