Image
Mazda CX-60 exterieur

Ultieme rijervaring Mazda CX-60 op Koni schokdempers

Scroll to content

Ontdek de Ultieme Rijervaring met de Mazda CX-60 en Koni Schokbrekerset. Verrijk nu uw nieuwe Mazda CX-60 met een Koni Comfort onderstel!

Ben je op zoek naar een indrukwekkende SUV die niet alleen stijlvol is, maar ook uitmuntende prestaties levert op de weg? Maak kennis met de Mazda CX-60, een voertuig dat niet alleen oogverblindend is, maar ook een ongeëvenaarde rijervaring biedt. En met de toevoeging van een set Koni schokbrekers, kun je genieten van nog meer comfort en een verbeterd weggedrag. Moerman Jansen Alblasserdam, uw Mazda dealer en Koni Nederland hebben de handen ineen geslagen en een prachtig product ontwikkeld.

Met zijn opvallende design en dynamische lijnen is de Mazda CX-60 een ware blikvanger. Maar het gaat niet alleen om uiterlijk vertoon. Deze SUV is uitgerust met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen die zorgen voor een ongeëvenaarde rijervaring. En met de Koni schokbrekerset wordt deze ervaring naar een hoger niveau getild.

Image
Mazda CX-60

Wat maakt de Koni schokbrekers zo speciaal?

Deze hoogwaardige schokbrekers zijn speciaal ontworpen om het comfort en de prestaties van je Mazda CX-60 te verbeteren. Ze bieden een uitstekende demping en controle, waardoor je een soepelere en stabielere rit ervaart, zelfs op oneffen wegen. Met de Koni schokbrekerset geniet je van een verhoogd rijcomfort en een beter weggedrag, wat resulteert in meer vertrouwen en plezier achter het stuur.

Of je nu lange afstanden aflegt of je dagelijkse ritjes maakt, de combinatie van de Mazda CX-60 en de Koni schokbrekerset zorgt ervoor dat elke rit een genot wordt. Je voelt de weg beter aan en bent beter in staat om korte oneffenheden te verwerken, waardoor je een optimale controle hebt over je voertuig. Bovendien minimaliseert de Koni schokbrekerset het overhellen van de carrosserie, wat bijdraagt aan een veiligere en comfortabelere rijervaring.

Met de Mazda CX-60 en de Koni schokbrekerset haal je het beste uit beide werelden. Je geniet van de prachtige styling en geavanceerde technologieën van de Mazda CX-60, terwijl je profiteert van het extra comfort en het verbeterde weggedrag dankzij het Koni schokbrekerset.

Kortom, als je op zoek bent naar een SUV die zowel stijlvol als prestatiegericht is, dan is de Mazda CX-60 met een Koni schokbrekerset de perfecte keuze. Ervaar de ultieme rijervaring en geniet van het comfort en de controle die deze combinatie biedt. Stap vandaag nog achter het stuur en laat je verrassen door de kracht van de Mazda CX-60 met een Koni schokbrekerset.

Meer informatie of afspraak inplannen?

Image
Ronald Molendijk

Ronald Molendijk

After Sales Specialist / Autoverhuur

Vragen omtrent Koni schokbrekers voor Mazda CX-60

Behoud ik mijn fabrieksgarantie?

Zeker behoudt u de fabrieksgarantie op de auto. Wij passen niets aan wat invloed heeft op de fabrieksgarantie.

Wat merk ik aan voordelen?

Uw Mazda CX-60 rijdt comfortabeler en u voelt minder de oneffenheden op de weg.

Hoe lang duurt de aanpassing aan de auto?

Houdt u rekening met tenminste een halve dag. In de meeste gevallen lukt het binnen 4 tot 5 uur.

Verandert het gedrag van de auto totaal?

Nee, zeker niet. Het karakter van de auto blijft ongewijzigd, maar het weggedrag van de auto verbeterd zeker.

Wat kost het monteren van een Koni onderstel?

Wij maken graag een offerte voor u om de kosten netjes in kaart te brengen. 

Is dit alleen voor klanten van Moerman Jansen?

Nee, iedere klant met een Mazda CX-60 is van harte welkom. Uiteraard op afspraak en vervangend vervoer is mogelijk.

Toon meer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Aanhef
Image
Henry Klop

Henry Klop

After Sales Specialist
Vriendelijk niet opdringerig personeel, ruime showroom.
Vinay Binda
Zwijndrecht