Mazda CX-30 exterieur

Mazda CX-30

Een nieuw geluid

Een nieuw geluid. De nieuwe Mazda CX-30

De nieuwe Mazda CX-30 is een klasse apart. Deze gloednieuwe crossover is een schoolvoorbeeld van ons veelgeprezen vakmanschap. Dat klinkt niet alleen veelbelovend. Dat is het ook.

Zo is hij buitengewoon vanbinnen. Met een interieur waar gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen. Maar de nieuwe Mazda CX-30 is ook hoorbaar anders. Zo hebben we ‘m standaard voorzien van een fantastisch audiosysteem, met ingenieus geplaatste speakers. En dankzij de unieke isolatieaanpak is hij misschien wel de stilste in zijn klasse. 

De nieuwe Mazda CX-30 is naast diesel- en benzinemotor ook beschikbaar met de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. De benzinemotoren (Skyactiv-G & Skyactiv-X) beschikken standaard over het zogenaamde Mild Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden. 

Het moge duidelijk zijn: de nieuwe Mazda CX-30 is een totaal nieuw geluid. Het interieur, de speakers, de motor, het klinkt allemaal beduidend anders. Je zou het eigenlijk met eigen oren moeten horen. Je rijdt de Mazda CX-30 vanaf € 29.990,-.

Mazda CX-30 interieur

Hoog uitrustingsniveau

Stap in de Mazda CX-30

Stap je in de Mazda CX-30, dan ben je standaard voorzien van een zeer complete auto. Diverse veiligheidssystemen waaronder Mazda Radar Cruise Control, projectie op de voorruit, climate control, parkeersensoren achter en entertainmentsysteem met navigatie, Apple CarPlay en DAB+ radio zijn standaard.

Offerte aanvragen?

Mazda CX-30 exterieur