Mercedes-Benz B-Klasse

180 Bus. Edit. AMG Automaat / Verkocht
  • AMG-styling
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map + hard disk
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 17.246 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-372-FD
CarrosserieMPV
Bouwjaar2020
KleurDonker Kosmoszwart
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Geadverteerde prijs is inclusief ons basis afleverpakket, bestaande uit:
- Geldige APK
- Vloeistofcontrole + 40 punten check
- Reconditionering exterieur en interieur

Wij adviseren u bij aanschaf van deze occasion te kiezen voor ons Premium BOVAG afleverpakket á € 595,-. Dit ter voorkoming van verrassingen en bent u verzekerd van een perfect afgeleverde auto!

Premium BOVAG afleverpakket (extra t.o.v. Basis afleverpakket  € 595,-):
- 12 maanden BOVAG garantie (op auto's met vraagprijs vanaf € 4.500)
- Complete kwaliteitscontrole
- Onderhoudsbeurt volgens schema
- Distributieriem wordt vervangen indien deze binnen een jaar aan vervanging toe is
- Banden met een profieldiepte minder dan 3 mm. worden vervangen voor nieuwe banden
- 1 jaar mobiliteitshulp in heel Europa
- € 45,- aan brandstof

Inruil/taxatie:
Voor een inruilindicatie gaat u naar onze website (www.moermanjansen.nl) en klikt u op 'Inruilwaarde berekenen'.
Bij een bezoek aan onze showroom ontvangt u, in vrijwel alle gevallen, direct een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Proefrit:
Bij serieuze interesse behoort een proefrit altijd tot de mogelijkheden. Proefritten ter oriëntatie zijn niet gewenst.

Kijk op moermanjansen.nl voor ons volledige aanbod en maak gebruik van ons online offertesysteem! Bij vragen zijn wij ma-vr 's-avonds tot 21.00u telefonisch bereikbaar. Bel Rob: 06-83222971 of Robin: 06-29783774 of naar Dave: 06-51597970. Mailen kan natuurlijk ook op: verkoop@moja.nl.

Zekerheden:
Moerman Jansen is al ruim twintig jaar uw merk- & occasiondealer en lid van de Bovag. Een auto kopen bij Moerman Jansen houdt in dat deze auto, in vrijwel alle gevallen, een duidelijke aantoonbare historie en een gegarandeerde kilometerstand heeft en geen voormalig taxi- overheids- of lesauto is geweest.

Disclaimer:
Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan de provider of de adverteerder niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Neem altijd even contact met ons op in verband met de beschikbaarheid van de auto.

De Mercedes-Benz B-klasse combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Deze auto wíl gewoon gezien worden: kijk maar naar de sportieve AMG-styling. De kilometerstand bedraagt slechts 17246 kilometer. De auto is van bouwjaar 2020. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Mercedes-Benz B-klasse is voorzien van verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer extra getint glas, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem met harde schijf zit u veilig en ontspannen in de auto. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico′s met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Het luxeniveau in deze Mercedes-Benz is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start. Cruise control is aanwezig; prettig voor de lange einden. Met sportstuurwiel en automatisch dimmende buitenspiegels is deze auto helemaal compleet.

Aan boord van deze Mercedes-Benz houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen.

Neem contact op en we regelen een afspraak!

Opties
AMG-styling
electronic climate controle
elektrisch glazen panorama-dak
metaalkleur
navigatiesysteem full map + hard disk
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun achter
armsteun voor
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap