Mazda MX-5

1.5 GT-M / Red Edition / Voll. historie / 1e eig / 34.000km
  • airco (automatisch)
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 34.090 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-302-DR
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2017
KleurSoul Red Mica
BrandstofBenzine
EnergielabelF
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

Heel ​bijzondere Red Editon MX-5 van ​1e eigenaar. Een liefhebbber wel te verstaan! Natuurlijk scherp geprijsd maar als u een bijzonder MX-5 zoekt dan hebben wij hem staan! ​Met velgenset ​naar keuze en het 2e set is bij te kopen voor € 495,-

Geadverteerde prijs is inclusief ons basis afleverpakket, bestaande uit:
- Geldige APK
- Vloeistofcontrole + 40 punten check
- Reconditionering exterieur en interieur

Wij adviseren u bij aanschaf van deze occasion te kiezen voor ons Premium BOVAG afleverpakket á € 595,-. Dit ter voorkoming van verrassingen en bent u verzekerd van een perfect afgeleverde auto!

Premium BOVAG afleverpakket (extra t.o.v. Basis afleverpakket  € 595,-):
- 12 maanden BOVAG garantie (op auto's met vraagprijs vanaf € 4.500)
- Complete kwaliteitscontrole
- Onderhoudsbeurt volgens schema
- Distributieriem wordt vervangen indien deze binnen een jaar aan vervanging toe is
- Banden met een profieldiepte minder dan 3 mm. worden vervangen voor nieuwe banden
- 1 jaar mobiliteitshulp in heel Europa
- € 45,- aan brandstof

Inruil/taxatie:
Voor een inruilindicatie gaat u naar onze website (www.moermanjansen.nl) en klikt u op 'Inruilwaarde berekenen'.
Bij een bezoek aan onze showroom ontvangt u, in vrijwel alle gevallen, direct een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Proefrit:
Bij serieuze interesse behoort een proefrit altijd tot de mogelijkheden. Proefritten ter oriëntatie zijn niet gewenst.

Ook compacte auto′s kunnen volop ruimte en comfort bieden, dat bewijst deze Mazda MX-5. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Eén blik naar binnen bewijst het al: pure klasse, onder meer dankzij het lederen interieur. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. Verder geniet u ook van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mazda is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

De geavanceerde technologie in deze Mazda is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat.

Een proefrit maken met deze Mazda MX-5? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

Opties
airco (automatisch)
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag