Mazda2

Mazda2

Een klasse apart

De meest verfijnde auto in zijn segment

Een luxe interieur, rijke standaarduitrusting en krachtige motor. De Mazda2 is in zijn segment de meest verfijnde en complete auto.

Ontworpen met de bestuurder als uitgangspunt, voelt elke rit in de Mazda2 alsof de auto voor jou gemaakt is. Door technologie zoals G-Vectoring Control biedt de Mazda2 een uiterst fijne rijbeleving. Je voelt een directe respons en een verbondenheid die elke rit, lang of kort, leuk maakt. Ervaar de eenheid tussen jou en de Mazda2.

Een handig en compleet overzicht van alle uitvoeringen en prijzen van de Mazda2 vind je hier. Je kunt de uitvoeringen daar ook met elkaar vergelijken.

Mazda2

Ontdek de Mazda2

Een goede rijervaring én een fijn brandstofverbruik. In de Mazda2 kan dat, dankzij SKYACTIV Technology. Van de motor tot aan de carrosserie, alles is zo ontworpen dat de Mazda2 nergens rijplezier verliest en toch zuinig rijdt. Daarnaast ervaar je in de Mazda2 een directe respons, dankzij G-Vectoring Control. Het resultaat? Je rijdt zelfverzekerd en zowel jij als je inzittenden komen uitgerust aan.

Offerte aanvragen?

Mazda2