Moerman Jansen pand

Vacature service adviseur

Durf jij deze uitdaging aan?

Vacature service adviseur

De uitdaging:
Jij ziet jezelf als service adviseur bij Moerman Jansen, het aanspreekpunt van klanten en collega’s. Je bent stressbestendig en op een open en vriendelijke wijze ontvang je klanten, luistert naar hun wensen en geeft de klant desgewenst advies.
De klantwens weet jij op heldere wijze te vertalen naar je collega’s van werkplaats en magazijn middels een werkorder voor uit te voeren werkzaamheden.

Natuurlijk word je ondersteund door een team van ervaren collega’s die allen werken aan commercieel succes, door de klant centraal te stellen. Je zorgt ervoor dat alles wat is afgesproken met de klant ook wordt gedaan. Bij eventueel meerwerk overleg je eerst met de klant en informeer je de werkplaatschef. Als de klant zijn of haar auto komt ophalen, geef je uitleg van  werkzaamheden en licht je de factuur toe. Tevens beantwoord je op adequate wijze e-mailverkeer en verzoeken via Social Media kanalen. Je bent een persoon die zich wilt doorontwikkelen en cijfers niet schuwt. Bereidheid tot het volgen van opleidingen en/of cursussen is een vereiste.

De verwachting:
Wij zoeken een servicegerichte, stressbestendige en flexibele collega die zich verantwoordelijk voelt voor zijn/haar werkzaamheden en goed kan plannen. Je blijft onder alle omstandigheden zeer klantgericht en je bent communicatief sterk. Natuurlijk snap jij dat klanten ontzorgd en geïnformeerd willen worden. Daarom is uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift noodzakelijk.

Onze ideale collega voldoet aan het volgende profiel:
- Leergierig
- Stressbestendig
- Prestatiegericht
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- HBO werk- en denkniveau
- Ervaring met én gewend aan omgang met diverse applicaties op de computer
- Ervaring binnen de automotive sector is een pré.

Wat we jou bieden:
Wij bieden jou een uitdagende baan bij een toonaangevende Mazda-dealer. Moerman Jansen biedt je goede salariëring, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Je werkt in een dynamisch team van collega’s en krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
 
Geïnteresseerd?
Spreken deze zaken je aan en is deze job je op het lijf geschreven? Reageer dan met brief en CV naar dave@moja.nl.