» » » Onderhoudsinterval

Onderhoudsinterval

Wat is dit?
Het onderhoudsinterval is de door de fabriek voorgeschreven periode of aantal kilometers tussen twee opeenvolgende onderhoudsbeurten of onderhoudshandelingen.

Melding van onderhoudsinterval?
Onderhoudsintervallen zijn vermeld in het bij de auto behorende service- en garantieboekje of wordt digitaal weergegeven in het display van uw auto.

Werkplaats Vdboon

Eventuele defecten
In het algemeen komt de (fabrieks)garantie van de auto in gevaar als de onderhoudsintervallen niet worden nagevolgd. Een onderhoudsintervalmelding hoort te worden gereset na het uitvoeren van een onderhoudsbeurt. Daarna begint de teller opnieuw af te tellen. Dan wordt door een controlelampje of melding op het dashboard aangegeven, wanneer de volgende onderhoudsbeurt eraan komt. Als de melder niet is gereset, dan is het voor de bestuurder niet duidelijk wanneer de auto aan een volgende onderhoudsbeurt toe is.

Kosten onderhoudsbeurt

Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten voor onderhoud of de kosten van een onderhoudsbeurt volgens schema? Belt u dan even met de afdeling werkplaats bij Moerman Jansen te Alblasserdam! 078-6446444

© 2016, Moerman Jansen bv   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |   Colofon

Terug naar boven