Home » Merken » SsangYong » SsangYong Tivoli

SsangYong XIV 100 wordt Tivoli!

De XIV-Air en XIV-Adventure zijn productierijpe concepten voor de naderende X100 (heet inmiddels Tivoli), die sinds begin 2015 op de markt is en verkrijgbaar bij Moerman Jansen. De designtaal van het merk steunt op de majestueuze, dynamische en ritmische eigenschappen van de natuur en verrijkt de klantenervaring door mens, natuur en auto in harmonie te brengen.

Ssangyong Tivoli

Deze twee nieuwe concepten moeten de emotionele voldoening vatten die mensen putten uit het plezier van reizen. De ‘ritmische beweging’ die de XLV concept op het autosalon van Genève eerder dit jaar kenmerkte, komt ook terug in deze auto’s, die heel wat designwaarden gemeen hebben met de nieuwe B-segment SUV die volgend jaar op de markt komt. Met zijn ‘T-top’-targadak beantwoordt de XIV-Air aan het designlastenboek door de bestuurder en zijn passagiers in hun dagelijkse leven meer te laten genieten van de natuur. Deze unieke benadering, die haar gelijke niet kent in het SUV-segment, vertaalt zich in een sportief en dynamisch rijgevoel.

Neem contact met me op over de SsangYong Tivoli

Beleef de SsangYong Tivoli

AutoWeek over de SsangYong Tivoli

Autoweek schreef het volgende:

“SsangYong plaagde al eerder met de Tivoli, nu weten we alle details van de compacte cross-over.
Het merk gaat lekker los in het persbericht: “De Tivoli heeft een dynamische urban look met een eigentijds silhouet, en omarmt de ritmische beweging van SsangYongs Nature-Born 3 Motion-designtaal, ritmisch, dynamisch en waardig.”  

Juist. SsangYong mikt met de Tivoli op auto’s als de Renault Captur en Mazda CX-3. De Koreaan staat op 16-, 17- of 18-inch lichtmetaal. Onder de kap ligt een 1,6-liter benzinemotor met 124 pk en 157 Nm. Later volgt nog een eveneens nieuwe 1,6-liter turbodiesel.
De Tivoli heeft de beschikking over het zogenaamde Smart Steer-systeem. Dit biedt de keuze uit drie instellingen voor de gevoeligheid van de besturing: Normal, Comfort en Sport.

SsangYong Tivoli interieur

De cross-over biedt verder (al dan niet optioneel) uitrusting als spiegelkappen met carbonlook, smart key, parkeerhulp, airconditioning met twee klimaatzones, ondersteuning voor HDMI en een achteruitrijcamera. SsangYong meldt dat het 42 maanden heeft gedaan over de ontwikkeling van de Tivoli. Het merk heeft zo’n 350 miljard won (275 miljoen euro) geïnvesteerd in het project. De Tivoli beleeft z’n Europese debuut op de salon van Genève in maart. Voor de zomer verschijnt de auto bij de dealers.”

Brochure SsangYong Tivoli

Download hier de brochure van de SsangYong Tivoli 2015.

SsangYong XIV 100

Moerman Jansen, uw dealer voor onderhoud, reparatie en aanschaf van uw SsangYong XIV 100!

© 2016, Moerman Jansen bv   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |   Colofon

Terug naar boven