Home » Merken » SsangYong » SsangYong Korando

SsangYong Korando

Waar je ook naartoe gaat, met de Korando maak je een opgemerkte entree. Zijn elegante, dynamische look is het resultaat van een evenwichtsoefening tussen kracht en verfijning.

De vastberaden aanblik die Giugiaro met zijn Italiaanse designteam wist te creëren, laat er geen twijfel over bestaan: de Korando gaat recht op zijn doel af en laat zich door niets of niemand afschrikken. Deze vastberadenheid wordt kracht bijgezet door het zwarte radiatorrooster met honingraatmotief, dat trots het SsangYong-logo draagt. De chroomafwerking verleent het geheel de geraffineerde toets van een luxeberline.

Neem contact met me op over de SsangYong Korando

SsangYong Korando

Schitterend design

Al even fascinerend is het licht- en schaduwspel dat door de flanklijnen gecreëerd wordt. Het gestroomlijnde profiel is pure poëzie in beweging. De uitgesproken wielkasten zijn een ode aan de atletische inborst van de Korando, terwijl de brede C-stijl de visuele uitdrukking is van inherente robuustheid. De brede achterruit garandeert een uitstekend zicht naar achteren en rust op een oogstrelende glooiing in de kofferklep. Die wordt geflankeerd door imposante achterlichtblokken met markante lichtsignatuur.

Offerte aanvragen voor uw SsangYong Korando?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Op de hoogte blijven van de SsangYong Korando?

Klik op de buttons aan de rechterkant, wij houden u via onze social media op de hoogte!

© 2016, Moerman Jansen bv   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |   Colofon

Terug naar boven