Mazda CX-5 (nieuw 2019)

De Mazda CX-5 zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare rijeigenschappen. Het vernieuwde uiterlijk laat zien hoe de details van het KODO Design het verschil kunnen maken. De uitzonderlijke afwerking en vormgeving van het interieur zetten een nieuwe standaard van comfort.

Zelf samenstellen

G-Vectoring Control

De precieze technologie van de SKYACTIV motor stelt ons in staat om samen met het SKYACTIV chassis op precies het juiste moment kleine wijzigingen aan te brengen in het gedrag van de auto. Hierdoor wordt de stuurbeweging effectiever, doordat de bedoelde beweging beter aansluit op wat de auto doet.

Zie het als een butler die ongemerkt precies op het juiste moment de juiste actie onderneemt waardoor alles – letterlijk – op rolletjes loopt en je nog intenser geniet van het rijplezier in je Mazda.

Vanaf mei bij ons in de showroom

Halverwege mei mogen wij de nieuwe Mazda CX-5 bij ons in de showroom verwelkomen. Het team van Moerman Jansen laat u graag kennis maken met de nieuwe Mazda CX-5. Nieuwsgierig? Breng dan een bezoek aan onze showroom, wij informeren u graag.

Ook nodigen wij u van harte uit voor een proefrit, u bent hiervoor vanaf half mei van harte welkom bij ons in de showroom.

Detailfoto's van de nieuwe Mazda CX-5

Klik op de thumbnails om een grotere foto te zien.

Wilt u direct een afspraak maken?

Klik dan op onderstaande knop om een werkplaatsreservering te maken.

Afspraak maken

De nieuwe Mazda CX-5

De combinatie van kracht en efficiëntie is mogelijk dankzij Mazda's geavanceerde SKYACTIV Technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. Ook de nieuwe Mazda CX-5 is uitgerust met het revolutionaire G-Vectoring Control, waardoor je nog meer controle hebt.

© 2016, Moerman Jansen bv   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |   Colofon

Terug naar boven