De nieuwe Mazda6

Met een uitermate verfijnd design en nieuw niveau van rijplezier is de nieuwe Mazda6 met recht het topmodel van Mazda. 

Dankzij de KODO designfilosofie is het ook een auto waar u naar omkijkt, elke keer opnieuw. Stapt u in, dan merkt u helemaal wat vakmanschap betekent. Een uiterst verfijnde afwerking is namelijk standaard.

Zelf samenstellen

Eenheid tussen u en de auto

Eenmaal onderweg ervaart u rijden zoals het bedoeld is. Dankzij aanpassingen aan het onderstel en verbeterde geluidsisolatie is elke kilometer voorzien van soepel rijgedrag en kracht wanneer u het nodig hebt. Omdat veiligheid onderweg belangrijk is, is de nieuwe Mazda6 voorzien van de nieuwste i-ACTIVSENSE pro-actieve veiligheidssystemen. Tot slot ervaar je vanwege de SKYACTIV motoren kracht, zonder dat het afdoet aan uw brandstofverbruik. Alle details maken dat de eenheid tussen u en de nieuwe Mazda6 direct voelbaar is, vanaf het moment dat u plaatsneemt.

Standaard voorzien van al het essentiële

Omdat rijplezier, veiligheid en luxe voor ons belangrijk zijn, bevat de Mazda6 standaard al het essentiële wat u verwacht van ons en meer. De Mazda6 Essence is daarom standaard uitgerust met zaken als een head-up display, Radar Cruise Control en navigatie.

Detailfoto's van de nieuwe Mazda6

Klik op de thumbnails om een grotere foto te zien.

Wilt u kennis maken met de nieuwe Mazda6?

Klik op onderstaande knop om een afspraak voor een proefrit te maken.

Proefrit maken

Mazda6

Ontdek de nieuwe Mazda6, waarbij design en vakmanschap voorop staan. Wij van Moerman Jansen maken graag een aanbieding op maat voor u!

© 2016, Moerman Jansen bv   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |   Colofon

Terug naar boven