Mazda MX-30 EV

Mazda MX-30

Elektrisch rijden op de Mazda manier

Mazda MX-30

Elektrisch autorijden maar dan met rij-eigenschappen die u van Mazda gewend bent. Maak kennis met 's werelds eerste Mazda EV, de Mazda MX-30. Deze 100% elektrische crossover bewijst dat bewust en plezierig rijden samen kunnen gaan.

De Mazda MX-30 First Edition koopt u voor slechts € 33.990,-. Met een zeer rijke uitrusting is dit met recht een topuitvoering te noemen. Zakelijk geniet u van het voordeel van een lage bijtelling, deze bedraagt in 2020 slechts 8%, dit komt dus neer op een bijtelling van slechts € 82,- per maand! 

Ben jij ook al overtuigd geraakt van deze 100% elektrische crossover? Nu is het moment om te kiezen als je aanspraak wilt maken op de particuliere subsidie van € 4.000. Er is een maximum aan het aantal aanvragen, dus wees er snel bij en contact ons voor een offerte aanvraag om nog dit jaar te rijden én te profiteren van de subsidie. 

De Mazda MX-30 is vanaf september 2020 verkrijgbaar. De productieplaatsen zijn gelimiteerd, dus wees er snel bij en schrijf u direct in.

Mazda MX-30 EV

Mazda MX-30 First Edition

Nu voor slechts € 28.090,- ex btw (zakelijke aankoop)

Ter introductie brengt Mazda een gelimiteerde First Edition op de markt. Deze editie is voorzien van al uw wensen, u kiest enkel nog de kleur* en het interieur**.

* Verkrijgbaar in Ceramic White, Ceramic Metallic 3-tone, Polymetal Gray Metallic 3-tone, Soul Red Crystal Metallic 3-tone
** Verkrijgbaar in Modern: wit kunstleder met lichtgrijze stoffen zitting of Industrieel: donkerbruin kunstleder met zwart denim zitting


Een voordelige leaseauto


De Mazda MX-30 is beschikbaar in de operational lease vanaf € 439,- per maand (60 maanden, 10.000km). Door de lage bijtelling in 2020 van slechts 8% betaalt u slechts € 82,- per maand.

Indien u de auto particulier wilt leasen bieden wij een scherp private lease tarief van € 515,- per maand (60 maanden, 10.000km) aan.

Interesse in de Mazda MX-30?

Gebruik
Mazda MX-30 EV

Maak kennis met de schoonheid van de Mazda MX-30

Kenmerkend aan de Mazda MX-30 zijn de Freestyle (achter)deuren, 3-tone kleuren en zijn gelijkenis met de Mazda CX-30.

Meer zien?

Kunt u geen genoeg krijgen van de Mazda MX-30? Neem dan een kijkje in ons Mazda MX-30 fotoalbum.

Mazda EV

Wij helpen u met de laadoplossing

Mazda Motor Nederland heeft gekozen voor EVBox als leverancier voor laadoplossingen. EVBox is een van de grotere partijen met veel ervaring en een uitstekende 24/7 ondersteuning.

Wij kunnen u de EVBox Elvi al aanbieden vanaf € 1.598,- incl. BTW en montage.

Voor meer informatie over deze thuislader zie: https://www.laadpunt.nl/laadpalen-evbox/

Mazda MX-30 - Open Your Mind

Kunt u geen genoeg krijgen van de Mazda MX-30? Bekijk dan ons fotoalbum voor een nog betere indruk van deze prachtige 100% elektrische crossover.