Mazda6 SDN

Mazda6

Uit het goede hout gesneden

Uit het goede hout gesneden

Met een uitermate verfijnd design en nieuw niveau van rijplezier is de Mazda6 met recht het topmodel van Mazda. Dankzij de KODO designfilosofie is het ook een auto waar je naar omkijkt, telkens weer. Stap je in, dan merk je helemaal wat vakmanschap betekent. Een uiterst verfijnde afwerking is namelijk de standaard.

Neem de sierpanelen in het dashboard. Die zijn gemaakt van authentiek Japans Sen-hout. Hetzelfde hout waarmee in Japan muziekinstrumenten en meubelen met de hand worden gemaakt.

Mazda6 SDN en SB

Elke reis is weer even speciaal

Met zijn opnieuw vormgegeven dynamische achterkant en lage profiel straalt de auto pure elegantie uit. Dat kom nóg beter tot zijn recht in onze nieuwste kleur Soul Red Crystal Metallic. En met onze nieuwste i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen ben je volledig in controle. Autorijden is nog nooit zo ontspannen en leuk geweest. Dankzij de nieuwste SKYACTIV Technology gaan superieure prestaties hand in hand met een uitzonderlijk laag brandstofverbruik en ervaar je nog sterker de betekenis van Jinba Ittai, het unieke gevoel dat je één bent met de auto.

Offerte aanvragen?

Mazda6 SDN