Image
CX-30 interieur

Mazda CX-30 e-Skyactiv

Scroll to content

De meest veilige crossover ter wereld


Naast dat de Mazda CX-30 de meest veilige crossover ter wereld is, is het ook de best presterende in zijn segment, zo wel visueel als technisch. Met de keuze uit de e-Skyactiv G en de revolutionaire e-Skyactiv X is er voor ieder iets wils. In combinatie met het M Hybrid-systeem heeft u de meeste ruime en veelzijdige crossover ter wereld voor het kiezen.

De crossover Mazda CX-30 kreeg een recordscore van 99% in de categorie Inzittende Volwassene. Zo’n hoge score op dit testonderdeel is nog niet eerder vertoond in de Euro NCAP. De Mazda CX-30 mag zich zelfs de meest veilige auto voor inzittende volwassene ter wereld noemen.

Wat maakt de Mazda CX-30 zo uniek?

Hoogste veiligheidsscore EuroNCAP

Rijke standaarduitrusting

Groen energielabel B

Verfijnd interieur

Mazda Radar Cruise Control

Wat is de prijs van de Mazda CX-30?

Stap in de standaard zeer rijk uitgeruste Mazda CX-30 met een superieur rijdynamiek die bij draagt aan de veiligheid. Voorspelbare versnelling en responsief remvermogen, het maakt allemaal dat je nog gemakkelijker en veiliger in je Mazda kunt rijden. Ook blijf je tijdens het rijden verbonden dankzij Mazda Connect. Wil je de Mazda CX-30 met een rijkere uitrusting? Ontdek dan nu alle uitvoeringen. Een Mazda CX-30 is al verkrijgbaar vanaf € 32.990,-. 

Klik hier om de prijslijst te bekijken

Achter het stuur van de CX-30 krijg je meteen een gevoel van luxe. Dat komt door de hoge kwaliteit en indrukwekkende afwerking. Alles is tot in de kleinste details uitgewerkt voor meer comfort en rijplezier. Benieuwd naar de Mazda CX-30?
Ons verkoopteam maakt graag een berekening op maat voor u.

Bij Moerman Jansen staan we voor:
Eerlijk en betrouwbaar
Gastvrij
Vakkundig

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.

Mazda CX-30 acties

Wij hebben regelmatig leuke acties speciaal voor de Mazda CX-30. Bent u benieuwd naar de voorwaarden van een actie of wilt u een berekening? Neem dan contact met ons op!

Image
Actiepagina-1920x350-template - CX-30

MAZDA CX-30 M HYBRID: NU MET € 3.800 INSTAPVOORDEEL

Stap nu over op de Mazda CX-30
Image
Actiepagina-1920x350-template - CX-30

Mazda CX-30 M Hybrid: Vanaf € 499 met Private Lease

Een mooi moment voor een Mazda CX-30

Veelgestelde vragen over de Mazda CX-30

Heeft u nog andere vragen die wij voor u kunnen beantwoorden? Neem dan gerust contact met ons op, wij doen ons best uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Wat is een M-Hybrid systeem?

Het ‘mild hybrid’ systeem optimaliseert zowel de milieuprestaties als het rijplezier zonder toepassing van een groot, zwaar en kostbaar hybridesysteem. Zo ondersteund het de motor in zwaardere omstandigheden. Geeft het geen extra belasting met behoud van maximale prestaties. En is het voertuig ongekend soepel in herstarten en schakelen.

Kan ik de Mazda CX-30 ook leasen?

Uiteraard behoort leasing tot de mogelijkheden. Voor zowel zakelijke als privé lease kunt u bij ons terecht. Met onze captive maatschappij Mazda Leasing zijn wij altijd de goedkoopste qua tarieven, in combinatie met de beste voorwaarden.

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze zakelijke pagina voor meer informatie over operational lease of kijk op onze private lease pagina voor meer informatie over private lease.

Wat is zo speciaal aan de e-Skyactiv X motorisering?

Het hoge vermogen, de kracht en het responsieve rijgedrag heeft de e-Skyactiv X motor te danken aan de Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI). Hiermee is e-Skyactiv X de eerste benzinemotor die werkt op de basis van de efficiënte compressieontsteking van een diesel.

Mazda gebruikt hierbij een mengsel van weinig brandstof en veel lucht. De vonkontsteking van de bougie zorgt voor een kleine explosie rondom de elektrode van de bougie in plaats van een grote vlam waarbij veel energie wordt verspild. Na deze kleine explosie rond de bougie loopt de druk en temperatuur nog verder op waardoor de compressieontsteking zoals bij een diesel er voor zorgt dat het brandstofmengsel in een grote explosie ontbrandt. Rijden in lage toerentallen kan het brandstofverbruik zelfs tot wel 30% verminderen.

Toon meer
Image
Mazda CX-30 parkeergarage achterkant-2

Mazda CX-30 M-Hybrid - Puur rijplezier

Het Mazda M-Hybrid systeem in de Mazda CX-30 zorgt er voor dat u in combinatie met een licht carrosserie een laag brandstofverbruik houdt en toch kan genieten van het vele vermogen, snelle acceleratie en rijeigenschappen.  

De Mazda CX-30 is ontworpen volgens het Japanse Kodo-design, ook in dit design draait alles om de kunst van het weglaten.  Wist u dat door unieke isolatieaanpak de Mazda CX-30 nog stiller is geworden? Binnenin de auto voert u nu nog gemakkelijker gesprekken of geniet u nog meer van uw lievelingsmuziek.

Ervaren is beleven!

Interesse in de Mazda CX-30

Type
Aanhef
Image
Rob & Robin Doruijter

Rob & Robin Doruijter

Verkoopadviseurs
Image
Mazda CX-30 interieur

Mazda CX-30 accessoires

Mooie en kwalitatief hoogwaardige accessoires voor uw Mazda CX-30. U vindt het op onze webshop!

Prima geholpen, aardige mensen.
Pierre Scheffers
Gorinchem