Mazda CX-3

Mazda CX-3

We worden er stil van

We worden er stil van

De Mazda CX-3 heeft onlangs een subtiele update gehad. Of liever, upgrade. In lijn met het Japanse KODO design zijn zowel het exterieur als het interieur op talloze punten vakkundig aangescherpt, waardoor hij nog mooier oogt. 

Maar het grootste verschil is met het blote oog niet te zien. Want bij het creëren van deze CX-3 hebben we fors meer isolatie gebruikt, waardoor hij aanzienlijk stiller is. Ook is de middenarmsteun voor de bestuurder nu standaard. Daardoor voel je je tijdens het rijden nog meer één met de auto.

Wil je een compleet overzicht van alle uitvoeringen en prijzen van de Mazda CX-3? Die vind je hier. Je kunt daar ook de uitvoeringen met elkaar vergelijken.

Mazda CX-3 interieur GT-M

Een genot om in te rijden, elke rit weer

Jinba Ittai betekent de eenheid tussen ruiter en paard en staat aan de basis van alles wat wij doen. Daarom ervaar je in de Mazda CX-3 een rijbeleving waarbij je je één voelt met de auto. Dankzij SKYACTIV Technology rijdt de Mazda CX-3 zeer direct, zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op zuinigheid. Dat geldt voor druk stadsverkeer én lange ritten.

Offerte aanvragen?

Mazda CX-3