Image
Mazda CX-5
Highlight Euro
NU MET € 2.995 VOORDEEL
VANAF € 39.340 RIJKLAAR
SCHERP GEPRIJSD, VEEL VOORDEEL
Contact opnemen

Mazda CX-5 Sport Selected

De Mazda CX-5 Sport Selected is een scherp geprijsd actiemodel met een voordeel van maar liefst € 2.995! De Mazda CX-5 Sport Selected is er vanaf € 39.340 rijklaar en biedt minimaal 1.800 kg trekkracht.

Image

SPORT SELECTED: LUXE & SPORTIEF

De nieuwe Mazda CX-5 Sport Selected biedt een extra vleugje comfort, sportiviteit én tijdelijk veel voordeel! Onze meest succesvolle SUV is nu scherp geprijsd en volledig uitgerust met onder andere de volgende extra's:

  • Prachtige 19-inch lichtmetalen velgen
  • Veiligheidspakket met o.a. head-up display
  • Complete LED-verlichting
  • Geïntegreerd navigatiesysteem
  • En nog veel meer!

 

Je rijdt nu al een Mazda CX-5 Sport Selected vanaf slechts € 39.340. Deze extra complete en gelimiteerde uitvoering van de Mazda CX-5 is beperkt voorradig, dus wacht niet te lang en maak snel een afspraak voor een proefrit.

Interesse in de Mazda CX-5

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda CX-5 Sport Selected. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type

DISCLAIMER

Mazda CX-5 vanaf € 36.340. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 4,9 tot 7,2 liter per 100 km / van 20,0 tot 14,1 km per liter / CO2-uitstoot van 128 tot 164 g/km. De vermelde NEDC waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. De Mazda CX-5 Sport Selected is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.