Image
Mazda CX-30
Highlight Euro
Vanaf € 385,- per maand
Highlight Sleutel
Direct rijden
Rijke standaarduitrusting
Contact opnemen

Mazda CX-30 vanaf € 385,- per maand

Profiteer nu van onze zeer aantrekkelijke private lease actie. U rijdt al een Mazda CX-30 vanaf € 385,- per maand.*

De Mazda CX-30 is het nieuwe geluid van Mazda. Deze crossover met fijne hoge zit is zowel van buiten als van binnen nieuw. Aan de buitenkant is het Japanse Kodo-design goed terug te zien. Van de welving in de zijkant tot de vorm van de achterlichten. Dankzij de coupé uitstraling van de Mazda CX-30 rijd je altijd in stijl rond.

Het interieur van de CX-30 is buitengewoon vanbinnen. Er is rust gecreëerd door het weglaten van alle afleiding zodat jij maar op een ding hoeft te focussen: rijden. Dankzij gebruik van zachte en egale materialen is er rust in de auto gebracht wat perfect samengaat met onze filosofie van de kunst van het weglaten.

Ook is de CX-30 uitermate stil dankzij de unieke isolatieaanpak. Maar stil hoeft het niet te zijn onderweg, want de Mazda CX-30 heeft standaard een 8-speakers tellend audiosysteem met weergaloos goed geluid. De Mazda CX-30 is beschikbaar als Standaard-, Comfort-, Sportive- en Luxury uitvoering.

Onder de motorkap is de Mazda CX-30 ook buitengewoon, want naast de e-Skyactiv G benzinemotor kan je bij de Mazda CX-30 ook kiezen voor de revolutionaire e-Skyactiv X benzinemotor.

* op basis van 60 maanden / 10.000km

Offerte of proefrit

Vraag direct een offerte op maat of proefrit aan

Voorraad

Ervaar de Mazda CX-30

Maak kennis met de Mazda CX-30 - Het nieuwe geluid

Mazda CX-30 highlights

Hoogste veiligheidsscore EURONCAP

Rijke standaarduitrusting

Groen energielabel B

Verfijnd interieur

Mazda radar cruise control

Brochure en prijslijst

Voor meer informatie verwijzen we je naar de brochure en prijslijst van de Mazda CX-30.

Vraag een berekening op maat of proefrit aan

Heeft u interesse in de Mazda CX-30 private lease actie? Vraag dan een berekening op maat aan. Liever eerst de CX-30 ervaren? Kies dan voor een proefrit.

Type
Aanhef
Image
Keurmerk_PL

Keurmerk private lease

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Als een product van een leasemaatschappij het keurmerk heeft, dan kunt u er op vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. U kunt ervan uitgaan dat wij als deelnemer van het keurmerk helder en eerlijk zakendoen.