Image
Mazda Airco checken

Airco actie

Dit voorjaar kan je bij ons terecht voor het checken en reinigen van je aircosysteem. Deze check en hygiëne reiniging is nog verder aan te vullen met het vervangen van je luchtfilter.

Ook interessant: het actieve koolstoffilter*! Deze filtert ook schadelijke gassen en stoffen uit de lucht, en werkt tegen hooikoorts en allergieën.

*Mits beschikbaar voor jouw Mazda

 

Image
Mazda interieurfilter vervangen

GRATIS AIRCOCHECK

Bij ons kan je tot en met 24 mei terecht voor een gratis aircocheck. Je airconditioning wordt gecheckt en geïnspecteerd op een aantal belangrijke punten. Deze check is aan te vullen met de speciale hygiëne reiniging + nieuw interieurfilter voor € 74,95.

Als je volledig lentefris wilt rondrijden in je Mazda kan je gaan voor de volledige reiniging en spoeling van het aircosysteem voor € 125. Bij deze reiniging wordt het gehele aircosysteem volledig gereinigd en gespoeld. Al het eventueel aanwezige vuil en schimmels worden hiermee uit het systeem gehaald.

Bovenstaande schoonmaken zijn verder nog aan te vullen met het speciale actieve koolstoffilter. Deze filtert naast pollen ook schadelijke roetdeeltjes, uitlaatgassen en andere chemicaliën die in de lucht kunnen zitten. Het actieve koolstoffilter heeft een meerprijs van slechts € 11. Mits beschikbaar voor jouw model Mazda.

 

GRATIS AIRCOCHECK

SPE­CI­A­LE HY­GI­Ë­NE­REI­NI­GING + NIEUW FIL­TER € 74,95

VOL­LE­DI­GE REI­NI­GING + SPOE­LING VAN HET AIR­CO­SYSTEEM € 125

DISCLAIMER

Actie geldig tot en met 24 mei 2020.

*Aanbod koolstoffilter mits beschikbaar voor jouw Mazda model.