Home » Contact » Alblasserdam

Welkom bij Autobedrijf Moerman Jansen Alblasserdam!

Moerman Jansen in Alblasserdam is een full-service autobedrijf dat sinds 2009 bestaat, met een historie die al veel eerder begint. Onze klanten komen voornamelijk uit de regio Drechtsteden en de Alblasserwaard. Wij vertegenwoordigen de merken Mazda en SsangYong. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van jonge occasions in alle prijsklassen. Bij ons heeft u een ruime keuze uit gemiddeld 60 tot 75 occasions.

Gevarieerd aanbod,
Zoekt u een jonge, gebruikte auto? Kom dan eens langs; wij hebben van diverse merken occasions op voorraad in de showroom en op ons overzichtelijke buitenterrein. Makkelijk als u bepaalde modellen wilt vergelijken.

Garantie,
Onze getoonde verkoopprijzen zijn inclusief Standaard afleverpakket, bestaande uit: Nieuwe APK, inspectiebeurt, vloeistoffen controle, reconditioneren in- en exterieur, RDW tellerrapport, tenaamstelling en een ¼ tank brandstof.

Onderhoud alle merken
Als u een auto koopt, wilt u er ook zeker van zijn dat uw autobedrijf uw nieuwe aanwinst vakkundig kan onderhouden. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met onderhoud en service van alle gangbare merken. Om u nog beter van dienst te zijn, kent Moerman Jansen ruime openingstijden en kunt u 24 uur per etmaal en 7 dagen per week via deze site een werkplaatsafspraak maken.

Wij kunnen u op alle aspecten rondom uw automobiliteit van dienst zijn, van aankoop en financiering tot het uitvoeren van service & onderhoud en vakkundig schadeherstel.

Ja, neem contact met mij op!

Mijn contactgegevens zijn:

Wist u dat?

Autobedrijf Moerman Jansen Alblasserdam, een full service autobedrijf is waar u terecht kunt voor de aanschaf en onderhoud van een nieuwe of jong gebruikte auto occasion? Bent u op zoek naar een occasion in Papendrecht, Alblasserdam, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam of Zwijndrecht?  Kom langs bij Autobedrijf Moerman Jansen. Mazda-, Ssang Yong- en auto occasion dealer Alblasserdam.  Autobedrijf Moerman Jansen, voor Service en Onderhoud aan alle auto's. Wij zijn hét occasioncentrum voor Alblasserdam en omstreken!

© 2016, Moerman Jansen bv   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |   Colofon

Terug naar boven