GT-Luxury

Actie!

De Mazda 2 GT-Luxury en de Mazda CX-3 GT-Luxury zijn een stijlvol en onderscheidend alternatief voor de GT-M uitvoeringen.

Speciaal voor deze uitvoeringen zijn er een aantal exclusieve exterieurkleuren.

Meer informatie

Mazda 2 GT-Luxury

Het design wordt versterkt door stoere 16-inch lichtmetalen velgen en extra luxe bovenop wat de topversie GT-M al te bieden heeft. Kies uit een breder assortiment exterieurkleuren, die elk uitstekend combineren met het interieur. Open het portier en de comfortabele warmte van de soepele, zwart lederen bekleding met suède zitgedeeltes verwelkomt u. Het dashboard en de zijdeurpanelen zijn afgewerkt met diep donkerbruin leder, dat het interieur nog stijlvoller maakt. Ook aan uw rijcomfort is gedacht. Met achteruitrijcamera, navigatie en de head-up display hebt u uitstekend overzicht tijdens uw rit.

In aanvulling op de royale uitrusting van de GT-M, maakt dit de GT-Luxury tot een uiterst begerenswaardige uitvoering.

Mazda CX-3 GT-Luxury

Het design wordt versterkt door stoere 18” ‘Bright Silver’ lichtmetalen velgen, in combinatie met stijlelementen van de topversie GT-M. Kies uit een select aantal exterieurkleuren, die elk uitstekend combineren met het interieur. Open het portier en de comfortabele warmte van de soepele Nappalederen bekleding in de kleur ‘Chroma Brown’ verwelkomt u. Subtiele accenten in chroom en antraciet versterken de ambiance van stijlvol comfort. Ook aan uw rijcomfort is gedacht. Met achteruitrijcamera, navigatie en de head-up display hebt u uitstekend overzicht tijdens uw rit. Beide voorstoelen zijn in hoogte verstelbaar, de bestuurdersstoel is zelfs elektrisch verstelbaar en programmeerbaar op twee standen.

In aanvulling op de royale uitrusting van de TS+, maakt dit de GT-Luxury tot een uiterst begerenswaardige uitvoering.

Detailfoto's van de Mazda 2 GT-Luxury en de Mazda CX-3 GT-Luxury

Klik op de thumbnails om een grotere foto te zien.

Wilt u meer weten over de Mazda 2 GT-Luxury en de Mazda CX-3 GT-Luxury actie?

Stel uw vraag middels het onderstaande formulier, wij antwoorden direct.

Meer informatie

GT-Luxury

De Mazda 2 GT-Luxury en de Mazda CX-3 GT-Luxury zijn een stijlvol en onderscheidend alternatief voor de GT-M uitvoeringen.

© 2016, Moerman Jansen bv   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |   Colofon

Terug naar boven