Extra inruilvoordeel op geselecteerde modellen

Actie!

Bent u toe aan een nieuwe Mazda en wilt u uw huidige auto inruilen? Laat ons u over de streep halen dit jaar nog in een Mazda te rijden. Wij mogen u als klant blij verrassen met een extra bedrag bovenop de inruil.

Zo wordt Mazda rijden wel erg leuk en voordelig!

Meer informatie

€ 1.500,- inruilvoordeel op de Mazda2

De Mazda2 is binnen zijn klasse de meest verfijnde en complete auto. Dankzij de rijke standaard uitrusting, krachtige motor en stijlvolle interieur ervaar je de luxe die je verwacht in een klasse hoger. 

Omdat wij de eenheid tussen auto en bestuurder belangrijk vinden, is de Mazda2 voorzien van de technologie G-Vectoring Control. Die zorgt voor een directere respons en verbondenheid die rijden leuk maakt.

Tevens ontvangt u maar liefst € 1.500 inruilvoordeel* op de Mazda2, zo wordt een Mazda2 rijden wel heel erg leuk en voordelig.

* Mazda2 Dynamic, Mazda2 Dynamic+, Mazda2 Skylease+ en Mazda2 uitvoeringen verkocht d.m.v. private lease zijn uitgesloten van deze actie. 

Tot € 2.000,- inruilvoordeel op de Mazda CX-3

Een veelzijdige crossover die zich laat zien: de Mazda CX-3 biedt een combinatie van karakter, comfort en rijplezier. Voor meer eenheid tussen auto en bestuurder is de Mazda CX-3 voorzien van de technologie G-Vectoring Control. Daarnaast is het interieur ontworpen rondom de bestuurder. 

Met hoogwaardige afwerking van het interieur dat daarnaast rondom jou ontworpen is. Alle bedieningselementen, zoals de HMI Commander, zijn intuïtief te bedienen. Bovendien blijf je met het entertainmentsysteem MZD Connect in contact met de buitenwereld zonder je focus op het rijden te verliezen.

Tevens ontvangt u maar liefst tot € 2.000 inruilvoordeel* op de Mazda CX-3, zo wordt een Mazda CX-3 rijden wel heel erg leuk en voordelig.

* Mazda CX-3 Dynamic, Mazda CX-3 GT-Luxury en Mazda CX-3 uitvoeringen verkocht d.m.v. private lease zijn uitgesloten van deze actie. 

€ 3.000,- inruilvoordeel op de Mazda6

De Mazda6 combineert stijlvol design, geavanceerde veiligheidssystemen en rijplezier met een oog voor elk detail. Het interieur is met een hoogwaardige afwerking ontworpen rondom de bestuurder. Dat merk je direct als je plaatsneemt achter het stuur.

Ook onderweg is op elk detail gelet. G-Vectoring Control zorgt voor een rijbeleving die je alleen in een Mazda kunt ervaren. En de pro-actieve i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen zijn verder ontwikkeld, om jouw rit veiliger te maken.

Tevens ontvangt u maar liefst € 3.000 inruilvoordeel* op de Mazda6, zo wordt een Mazda6 rijden wel heel erg leuk en voordelig.

* Uitvoeringen verkocht d.m.v. private lease zijn uitgesloten van deze actie. De Mazda6 Skylease Drive en Mazda6 GT-M Line hebben hun eigen acties lopen, zie: https://www.moermanjansen.nl/acties/mazda-acties/ 

€ 1.500,- inruilvoordeel op de Mazda MX-5

Bij de nieuwe Mazda MX-5 hoef je niet te lang stil te staan. Niet voor niets is de MX-5 ontworpen om zijn rijplezier. Daarnaast is de MX-5 een lust voor het oog dankzij het KODO design. Stap in, voel de wind door je haren en geniet van elke rit die je maakt.

Onder andere dankzij de SKYACTIV Technology en de ‘grammenstrategie’, die de MX-5 tot een lichtgewicht maakt, biedt de MX-5 de ultieme rijervaring. Wij noemen dat Jinba Ittai: ruiter en paard zijn één. Dit gevoel wordt versterkt door het intuïtief bedienbare MZD Connect en de i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen. Ervaar het rijplezier waar de MX-5 voor gemaakt is. 

Tevens ontvangt u maar liefst € 1.500 inruilvoordeel* op de Mazda MX-5, zo wordt een Mazda MX-5 rijden wel heel erg leuk en voordelig.

* Mazda MX-5 uitvoeringen verkocht d.m.v. private lease zijn uitgesloten van deze actie. 

Detailfoto's van de modellen met inruilvoordeel

Klik op de thumbnails om een grotere foto te zien.

Wilt u meer weten over de modellen met inruilvoordeel actie?

Stel uw vraag middels het onderstaande formulier, wij antwoorden direct.

Meer informatie

Extra inruilvoordeel op geselecteerde modellen

Bent u toe aan een nieuwe Mazda en wilt u uw huidige auto inruilen? Laat ons u over de streep halen dit jaar nog in een Mazda te rijden. Wij mogen u als klant blij verrassen met een extra bedrag bovenop de inruil.

Let op: actie alleen van toepassing op particuliere aankopen!

© 2016, Moerman Jansen bv   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |   Colofon

Terug naar boven