Home » Service

Direct naar het Werkplaats-ABC

Werkplaats-ABC

Snel en eenvoudig uw onderhoud plannen!

Plan zelf uw afspraak

Onze schade-afdeling staat altijd voor u klaar

Schade melden

Wat klanten over onze werkplaats zeggen:

"Ik kan niet anders zeggen dan dat je daar allervriendelijkst geholpen wordt. Of het nu mensen aan de telefoon zijn of van de showroom of werkplaats, ze verdienen allemaal een 10. Wij zijn zeer zeker tevreden over het personeel, maar ook over het produkt wat ze verkopen."
Karin uit Papendrecht

Het werkplaats-ABC:

Bereikbaarheid tot 21:00

Heeft u vragen over nieuwe of gebruikte auto's? Onze verkoopafdeling is van maandag tot en met vrijdag tot 21:00 bereikbaar.

Moerman Jansen Voordeelpas

Met de voordeelpas profiteert u van diverse aanbiedingen, met heel veel voordeel! Nog geen voordeelpas? Kom langs of maak een afspraak.

Service en onderhoud bij Moerman Jansen

Service, onderhoud en reparatie, daarmee bewijst Moerman Jansen tot de allerbesten te behoren. Wij zijn als Mazda Preferred dealer hét adres voor al het onderhoud aan uw Mazda. Wij komen tegemoet aan de wensen van onze klanten: perfect onderhoud, transparant, persoonlijk, een redelijke prijs en zonder onnodig oponthoud.

Niet alleen voor Mazda en SsangYong, voor álle merken kunt u bij ons terecht voor professioneel onderhoud en reparatie volgens fabrieksvoorschrift.

Met deze pagina helpen wij u alvast verder. Zo kunt u hier 24/7 een werkplaatsafspraak maken, zelf uitrekenen wat een reparatie kost of een schade melden. Via het Werkplaats-ABC krijgt u uitleg over verschillende onderdelen en onderwerpen zoals apk voor uw auto, een nieuwe distributieriem, uw airco afvullen of uw auto uitlijnen.

© 2016, Moerman Jansen bv   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |   Colofon

Terug naar boven