Home » Merken » SsangYong » SsangYong XLV

SsangYong XLV

Maak ruimte voor plezier met de nieuwe SsangYong XLV: een urban SUV die u het leven een stuk gemakkelijker maakt – op ontelbare manieren. De stijlvolle XLV is niet alleen een plezier om in te rijden, maar komt ook erg praktisch en veelzijdig uit de hoek.

Neem contact met me op over de SsangYong XLV

XLV-exterieur

XLV-moja

Design dat tot de emoties spreekt

De breedgeschouderde vleugels geven de auto een krachtige persoonlijkheid en beloven avontuur. Tegelijkertijd zijn het radiatorrooster en de koplampen elegant geïntegreerd.

xlv-exterieur-totaal

Luxueus interieur en een flinke dosis rijplezier

Aan de binnenzijde oogt de XLV tegelijk dynamisch en smaakvol. De hoogwaardige materialen ogen niet alleen luxueus, ze voelen ook zo aan. Zowel voorin als achterin hebben de inzittenden toegang tot het infotainment. De basiskleur voor het interieur is zwart, terwijl u voor de stoelbekleding kunt kiezen tussen luxueus stof in ruitmotief en echt leder. De instrumenten en bedieningselementen zijn dankzij hun opstelling uitzonderlijk gemakkelijk in het gebruik. Het sportieve, onderaan afgeplatte stuurwiel valt perfect in de hand en voelt er behaaglijk aan in de winter dankzij de geïntegreerde verwarming. De wijzerplaten zitten vervat in aantrekkelijk vormgegeven cilinders, die samen met de regelbare achtergrondverlichting voor een perfecte afleesbaarheid zorgen. Daarnaast kunt u zelf kiezen uit zes subtiele achtergrondkleuren. 

XLV-interieur-materialen

Meer weten? 

Download hier de brochure.

Is uw interesse gewekt in de nieuwe SsangYong XLV? 

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Op de hoogte blijven van de nieuwe SsangYong XLV?

Klik op de buttons aan de rechterkant, wij houden u via onze social media op de hoogte!

© 2016, Moerman Jansen bv   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |   Colofon

Terug naar boven